Categories
 
 
Ets opositor?
Uneix-te a la FEPOL i gaudiràs de descomptes en cursos de formació i beneficiat dels nostres serveis.
60 €
 
Registrar-se
60 €
 
Registrar-se
Des de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL), entitat on s’engloben les organitzacions sindicals majoritàries de la policia, ja sigui a Mossos d’ Esquadra amb el SAP-FEPOL o en les Policies Locals amb el SIP-FEPOL. Volem iniciar un projecte pensat i fet a mida per a gent com tu!!!
Amb més de dues dècades d’experiència en formació policial, amb un Institut central a BCN dedicat exclusivament a formació (ICSI), amb una cartera de professors amplia i especialitzada, amb seus arreu del territori on donem una formació descentralitzada FEPOL s’ha convertit en el líder i referent de la formació policial a Catalunya.
És per tot això que FEPOL vol oferir als propers policies de Catalunya (actualment opositors) tots els avantatges que gaudeixen els nostres afiliats/des i per una quota simbòlica de 60 euros anuals passar a formar parts de la Federació Policial més important de Catalunya!!!
Quins avantatges tinc per ser afilat/da opositor/ra de FEPOL:
  1. Preu d’afiliat/da per la formació on-line: Actualment, la formació on-line de FEPOL disposa de mes de 100 cursos anuals a escollir i tots reconeguts per l’ISPC. Agafant els nostres lots d’afiliat/da, pots arribar a tenir descomptes de fins a 350 euros.
  2. Som centre formador ACTIC: Tindràs preu d’afiliat/da pels nostres cursos d’ ACTIC.
  3. Cursos de nivell de Català: Tindràs preu d’afiliat/da pels nostres cursos de Català.
  4. Cursos d’accés i preparació per cossos policials: Tindràs descomptes especials en aquests tipus de cursos.
  5. Formaràs part del CLUB FEPOL: Aquesta es la nostra pàgina de descomptes i ofertes als quals podràs accedir com qualsevol afiliat/da.
  6. Afiliació gratuïta l'ISPC: En cas d’aprovar l’oposició i cursar l'ISPC et donarem gratuïtament material pedagògic necessari i et farem un seguiment i assessorament durant tot el curs bàsic.
  7. Consulta jurídica gratuïta: Podràs consultar qualsevol tema jurídic als nostres serveis jurídics de forma totalment gratuïta.
  8. Assessorament formatiu: Tindràs un telèfon de contacte on podràs resoldre dubtes i seràs informat de totes les novetats formatives, oposicions, temaris etc.
  9. Consultes laborals: Si tens qualsevol consulta relacionada amb l’àmbit laboral policial també tindràs un telèfon de contacte.
  10. Descomptes en material policial: Gaudiràs d’un 25% de descompte a la botiga de material policial GAMS, tant en compres presencials com en compres on-line.
Aquests són els 10 avantatges que tindràs per formar part de FEPOL!!! Per tant, no t’ho pensis més i vine a formar part d’aquesta gran família de POLICIES!!!
! Aquest servei té una validesa d'un(1) any, a comptar des de la data de validació del pagament per part dels administradors.
! Passat aquest any, s'haurà de renovar el servei si es vol continuar gaudint d'aquests avantatges.
Política de Cookies