Categories
 
Curs de preparació CAPORAL
Comptem amb la col·laboració de tot un equip de coordinadors amb molta experiència. Tots han estat docents a l’ISPC en diferents etapes de la seva vida professional.         
180 €
 
450.0 € (no afiliats)
Matricula't
180 €
 
450.0 € (no afiliats)
 
Matricula't

S’han de fer les inscripcions a traves de la plataforma. Una vegada surtin les pre-bases, se’ls enviarà per correu per fer el pagament, una vegada fet el pagament. L’alumne serà admès al curs

El curs de preparació a l’oposició es realitzarà a través de la nostra Plataforma de formació ON-LINE, https://fepol.yourcavee.com (s’adjunta petita guia de com s’estructura el curs).

Comptem amb la col·laboració de tot un equip de coordinadors amb molta experiència. Tots han estat docents a l’ISPC en diferents etapes de la seva vida professional.

A més a més, et donem el TEMARI en paper per tal de facilitar-te l’es tudi dels diferents mòduls.

No tenim encara les dates concretes de la publicació de les bases definitives, per això fem una estimació de que el curs començarà al 2020. Publiquem el curs a la nostra plataforma, perquè puguis anar apuntant-te al curs, si estàs interessat.
 

El preu del curs és de:
· Afiliats (mes de 6 meses): 180 euros
· Afiliats (0 a 6 meses): 300 euros
· No afiliats: 450 euros
           
OBJECTIUS GENERALS – ESPECÍFICS

1.Estudi del Temari de l’oposició. Dividirem el curs en mòduls perquè sigui més fàcil. Cada mòdul tindrà un coordinador/professor que serà l’encarregat de la creació de tests NO avaluatius (són test que no son avaluables per la nota del mòdul) i crearà un examen Online (aquest sí comptarà un 5% de la nota final del curs). Pensem que el curs constarà de 5 mòduls, que representen el 25% de la nota final. Desprès hi haurà un mòdul de pregunta oberta i equivaldrà, també, a un 5% de la nota final. Si tot es possible, farem un simulacre de l’examen presencial, amb el temps i valors de les preguntes igual que al que posi a les bases. Us recordem que aquest curs no esta reconegut per l’ORAF.

2.La part psicològica, la farem amb l’empresa “Gabinet de Recerca i Assessorament Psicològic- GRAP”. A la plataforma trobaràs Tests aptitudinals, Qüestionari de personalitat i competències, Qüestionari clínic, Pautes per afrontar els psicotècnics i l’entrevista. Tot això l’analitzarà aquest gabinet de psicòlegs i et podran orientar individualment per intentar millorar aquells aspectes que siguin millorables. Possibilitat de fer entrevistes personals no incloses en el preu del curs.

3.I per últim, tens la possibilitat de preparar la part de les proves físiques (circuit d’agilitat i course navette), mitjançant l’empresa COPS CAVE (el preu del curs no inclou aquesta part). Hi ha diferents opcions: entrenament puntual, pack de 5 entrenaments, ... .S’adjunta informació dels packs.
          
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis. Accepto
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí