Categories
 
 
CURS DE CATALÀ C2 ONLINE (UOC + FEPOL) *TERMINI  ESGOTAT
- EXCLUSIU AFILIATS A LA FEPOL i a l'SME - DATES APROXIMADES DEL CURS (setembre de 2023 a gener de 2024) - Totalment ON-LINE dins la plataforma de la UOC amb sessions síncrones amb el professorat - Places limitades !!! - Examen oficial CIFALC - 10 i 11 de febrer 2024 a Barcelona (pendent de confirmació del lloc)                                                                                 
379 €
 
!
379 €
 
 
!
CURS COMPLET!: No s'admeten matriculacions en aquest curs.
🆕*OPORTUNITAT!!! ÚLTIMES PLACES, PERLLONGUEM TERMINI 
CURS DE CATALÀ C2  (UOC + FEPOL exclusiu afiliats i també integrants de l'SME)
- Tot ONLINE a la plataforma de la UOC

* Superat el curs de la UOC, cal fer l'examen oficial de la CIFALC, presencial a Barcelona (10 i 11 de febrer de 2024)

🚨 Aquest  curs  va  adreçat  a  tots  els  professionals vinculats a la FEPOL, que necessitin acreditar competències lingüístiques en llengua Catalana de nivell superior C2, que et servirà com a mèrit a les bases de les convocatòries  i et permetrà sumar la màxima puntuació per assolir la plaça desitjada 

⚠️ ATENCIÓ !!! no perdis aquesta oportunitat de formar-te !!!, davant la dificultat que ofereix el mercat actualment per apuntar-se individualment al C2 
*veure l'article d'Àgata Fàbregas Gomis del 20/03/2023. Falten places per examinar-se del C2 de català: Allau de peticions per treure's el C2 de català, cada vegada més necessari al sector públic

👮🏻‍♀️👮🏼 Places limitades !!!
 
IMPORTANT SABER !!!

- És la UOC, en tot moment, l'encarregada d'avaluar els alumnes en aquesta competència C2, amb la seva plataforma i professorat propi. En cas de desistiment, ja iniciat el curs, la FEPOL no pot abonar l'import.

- Es tracta d'una col·laboració entre la FEPOL i la UOC amb un disseny pedagògic + calendari + grup...adaptat a nosaltres (formació corporativa) per oferir-vos una formació més acurada. La UOC presenta una solució d’aprenentatge a mida amb un alt grau de flexibilitat i adaptabilitat als nostres alumnes (d'aquí la diferència de preu entre fer-ho per lliure a la UOC o fer-ho amb el col·lectiu policial de la FEPOL)

- Cal anar realitzant les activitats del curs en els terminis establerts i es necessari un ritme constant de treball i dedicació, i connectar-se a l’aula virtual regularment de 6-7 hores setmanals.

 
PER OBTENIR EL CERTIFICAT S'HAN DE COMPLIR (3) REQUISITS
 
1️⃣
Superar el curs de Català C2 de la UOC 
 
2️⃣
Abonar, a la superació del curs de la UOC, el dret a fer l'examen oficial de la CIFALC** (taxa abonada a la UOC directament al ser APTE del curs.....80 € / alumne) 

* El preu del curs NO INCLOU la taxa de l'examen oficial que caldrà abonar una vegada superada la formació. 
La taxa dona dret a examinar-se dues vegades fent la inscripció prèvia (febrer i juny de cada any)
 
3️⃣
Aprovar l'examen final de la CIFALC (65 punts sobre 100) 

* L'alumne ÉS RESPONSABLE de presentar-se el dia de l'EXAMEN OFICIAL PRESENCIAL de la CIFALC, prevista inicialment pel cap de setmana del 10 i 11 de febrer de 2024.
 
🗓️ CALENDARI
 
  • 🗓️ Prova de nivell (no excloent) i matrícula de la UOC, juliol de 2023
  • 🖥️ Accés a l'aula virtual, coneixement del campus UOC i materials d'autoaprenentatge, setembre 2023 (exclusiu FEPOL)
  • ☁️ Calendari Docència, 100 hores de curs, 27/09/2023 al 09/01/2024 (adaptat a la FEPOL)
  • 🔡 Activitats de repàs d'exàmens d'edicions anteriors per preparar l'examen oficial 10/01/2024 al 10/02/2024 (exclusiu FEPOL)
  • 📄 Examen oficial CIFALC els dies 10 i 11 de febrer 2024 a Barcelona o rodalies (pendent de confirmació lloc)
 
✍🏼 AVANTATGES DE LA FORMACIÓ A MIDA
 
1. Objectiu2.  Possibilitat d’un nou model d’aprenentatge Blended learning3.  Contingut4. Calendari i dedicació5.  Aula tancada i personalitzada pel nostre col·lectiu6.  Adaptació de les activitats7.  Seguiment acadèmic personalitzat8.Prova de nivell
Adquirir les destreses necessàries per superar l'examen oficial de Català del nivell Superior C2 de la Comissió Interuniversitària de Formació i Acreditació Lingüístiques de Catalunya (CIFALC)Combinem l'aprenentatge On-line dins la plataforma de la UOC amb sessions síncrones, prenent els avantatges d'ambdós tipus d'aprenentatges.Conveniència i adaptació en Continguts si fos necessari.Per tal d’assolir els objectius del curs, és fonamental mantenir un ritme constant de treball i dedicació, i connectar-se a l’aula virtual regularment de 6-7 hores setmanals.

 
Els professors estaran dins una aula únicament amb els participants de la mateixa institució. Possibilitat d’adaptar les activitats a les necessitats dels grups.      ✔️     ✔️
 
👨🏻‍🎓 **EXPLICACIONS examen oficial de la CIFALC (UNIVERSITATS) - Certificacions 

Que és:
La Comissió Interuniversitària de Formació i Acreditació Lingüístiques de Catalunya (CIFALC), formada pels serveis lingüístics de les universitats catalanes, és l’òrgan interuniversitari encarregat de dur a terme els exàmens oficials de llengua catalana.

La UOC:
La Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que forma part d’aquesta comissió, organitza els exàmens oficials que es fan en aquesta universitat i respon a totes les consultes que tenen els estudiants que es presenten a l'examen oficial. Aquesta unitat està pensada perquè es puguin preparar l'examen oficial de català de la CIFALC.

Requisit per presentar-se a l'examen de la CIFALC:
És obligatori haver aprovat el curs de Català del nivell C2 de la UOC.

Requisit per a obtenir el Certificat de nivell superior de català (C2)

S’han d’haver superat el curs català C2 de la UOC + l'examen oficial de la CIFALC.
 
MÉS INFORMACIÓ

Formació de la ICSI FEPOL
Av. Meridiana, 614, Barcelona
Tel. 933 426 810
📧 formacio@fepol.cat 
www.formacio.fepol.cat
                     
                                                                                             
- EXCLUSIU AFILIATS A LA FEPOL
- DATES APROXIMADES DEL CURS (setembre de 2023 a gener de 2024)
- Totalment ON-LINE dins la plataforma de la UOC amb sessions síncrones amb el professorat
- Places limitades !!!
- Examen oficial CIFALC - 10 i 11 de febrer 2024 a Barcelona (pendent de confirmació del lloc)
                                                
Política de Cookies